Bahar Şahin Kimdir?

Cenan Adıgüzel, Ozan Dolunay,Mehmet Ozan Dolunay,Bahar Şahin Ozan Dolunay,


26 Mayıs 1997’de Ankara’da doğan Bahar Şahin, Aslen Artvinli... Bahar Şahin, O Hayat Benim’deki Müge karakteriyle tanındı. Son dönemlerde hakkında çıkan haberlerin ardından, "Bahar Şahin kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?" soruları, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

İlk oyunculuk deneyimini O Hayat Benim dizisindeki Müge karakteri ile yaşayan Bahar Şahin, Yol Arkadaşım, Lise Devriyesi, Servet ve Kayıt Dışı gibi projelerde oynadı.

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterini oynayan Bahar Şahin, güzelliğiyle adından söz ettiriyor.

 Bahar Şahin, bir süre önceki Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın oyuncusu Cenan Adıgüzel'le aşk yaşamaya başlamıştı. Adıgüzel'le 2 gün önce yollarını ayıran Bahar Şahin, geçtiğimiz günlerde final yapan dizideki rol arkadaşı Mehmet Ozan Dolunay ile samimi halde yakalandı..

"Milliyet’te yer alan habere göre; sahil kenarındaki restoranda karşılıklı olarak yemek yiyen çift, mekanda üç saat oturduktan sonra taksiyle ayrılmış."

Kara Kutu Akademi

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

0 yorum:

Yorum Gönder